Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Dưới 1 năm
Nhân viên
5 - 8 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Giỏi)
5 sao
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Đại học Kinh tế TP.HCM
Quản trị khách sạn - Đại học
2017 → 2021
Kĩ năng
Tin học văn phòng | |
Sáng tạo | |
Lắng nghe và xử lý tình huống |
Kinh nghiệm làm việc
FO Trainee tại Novela Mui Ne Resort & Spa
8/2020 → 10/2020 (1 tháng)
TP.HCM
- Read and initial the pass-on logbook and bulletin board daily. Fully aware of daily activities and meetings taking place in the hotel. - Provide hotel information and offer the assistance with a perfect knowledge of hotel’s services & facilities and area information. - Inspect the rooms and ensure that all room amenities are placed inside the rooms prior to the guest’s arrival. - Achieve excellent outcomes from guest queries in a timely and efficient manner. - Handle cash float efficiently and with integrity.
F&B Trainee tại Lotte Hotel Saigon
1/2020 → 3/2020 (1 tháng)
TP.HCM
- Serve food and beverage to guests, prepare and serve specialty dishes at table as required. - Check with customers to ensure that they are enjoying their meals and take action to correct any problems. - Prepare tables for meals, including setting up items such as napkins, silverware and glassware. - Remove dishes, glasses and cutlery from tables or counters then take them to kitchen for cleaning. Clean tables after guests have finished dining.
Waiter - Hostess tại BLANK Lounge Landmark 81
8/2019 → 3/2020 (6 tháng)
TP.HCM
- Welcoming guests in a friendly and professional way. - Checking existing reservations and arranging the suitable table when guests come. - Answering telephone calls from guests for making booking or asking information. - Take orders from guests, memorize orders then enter orders into computers for transmitting to kitchen staff. - Present menus to guests and answer questions about menu items, making recommendations upon request. - Ensuring our guests enjoy themselves and plan to come back next time.