Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 1 | 14:04 26/10/2024 |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 10 đến 20 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
30 - 40 triệu
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
ĐH Công Nghiệp TP HCM
Quản trị nhà hàng và kĩ thuật chế biến món ăn - Cao đẳng
2009 → 2013
Kĩ năng
Quản lý | |
sử dụng dao cắt thái cơ bản | |
Tổ chức công việc | |
Profiency in MS offices | |
Quản lí thời gian | |
Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng |
Kinh nghiệm làm việc
Executive Chef tại Vinwonder Cửa Hội
1/2024 → Hiện tại
Vinh
- Pre-opening of the facility with new menu development, capex and opex costs and construction. - Control the design and construction of the correct concept, layout and correct errors if any defects. - Plan to purchase necessary equipment, tools and uniforms for the kitchen department. - Plan to purchase testing and training materials according to the approved menu. - Set up buffet and à lare carte counter layout for 5 restaurants. - Pre-opening operations with 62 fixed and 23 casual during peak season.
Exe chef tại Melia Hotels International
10/2022 → 12/2023 (1 năm 2 tháng)
Thanh Hóa
- Responsible for food costs, electricity costs and labor costs for 45 kitchen staff. - Ensure food safety and fire safety on a regular basis. - Control depreciation of fixed assets and depreciating assets. - Have a monthly action plan, a plan to run new programs, and a new menu. - Have a sales plan and offer products that suit customer tastes. - Coordinate with the Labor Department to propose alternative plans depending on each service period. Flexibility in products and people. - Creating new menus and new dishes to bring the best experience to customers. - Responsible for the entire kitchen with the Board of Directors and investors.
Exe sous chef tại Victoria Cần Thơ
12/2021 → 9/2022 (9 tháng)
Kiên Giang
- Support the sous chef and head chef in managing people, food, and equipment during the shift. - Directly manage operations in the work area, responsible for food during the shift. - Plan order orders, check import and export inventory, ensure operation, and arise if any. - Comply with food hygiene and safety at work. - Suggest ideas and contribute to the chef on new menus and new programs.
Western Chef tại Tập đoàn Vingroup
3/2018 → 11/2021 (3 năm 8 tháng)
Thanh hóa
- Establish menu quantities, prices and food costs for hotel and corporate menus. Every month we run different promotion programs, innovating dishes and flavors. - General control of the kitchen area in terms of personnel, food ingredients, tools and food hygiene and safety/PCCN issues. - Make monthly training and competition plans for employees, improve skills and working spirit. - Coordinate with the general chef and hotel general manager, support completion of department and hotel KPIs. - Directly check food at hotel outlets, control food output and guest feedback products, to bring customer satisfaction.
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Phục vụ đại hội đãng cho chủ tịch nước, cán bộ liên ngành
1/2021
Phục vụ tiệc cấp cao, khách VIP, chịu áp lực công việc tốt.
Thông tin tham khảo
Nguyễn Thế Cương - Tổng bếp trưởng
Tập đoàn Vingroup
cuongkichef@gmail.com - Nguyễn Thế Cương