Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Ngô Minh Vũ

Ngô Minh Vũ

Hồ sơ 5 sao 135 Lượt xem hồ sơ

Nam, 10/12/1988, 35 tuổi

45/5/11 Bình Tiên Phường 7 Quận 6

Cập nhật: 04/07/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 4 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
30 - 40 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
1.000 - 4.999
Công việc mong muốn
Quản lý, điều hành
Lĩnh vực
Nhà hàng/ Bar/ Pub

Giới thiệu bản thân

Trình độ học vấn chuyên môn

Group College Australia

Accounting - Cao đẳng

2014 → 2016

Ultimo College

Hospitality Management - Cao đẳng

2007 → 2010

Kĩ năng

Quản lý
Quản lí thời gian
Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng
Training and Development
Tổ chức công việc

Kinh nghiệm làm việc

Quản lý vận hành tại Global Cafe International

6/2021 → / (3 năm 5 tháng)

HCMC

 Set up the canteen from beginning (build, purchase of equipment, small wares and stock up ingredients)  Set up the operation process of the canteen  Lead the whole operation team including front service and kitchen  Ensure the whole operation process runs smoothly (from cooking to serving)  Set up sales target every month  Participate in marketing strategy to boost up the sales, including promotion of new menu items  Manage the canteen with over 1,800 students  Understand and perform all financial reports, project forecast and inventory reports  Perform operational cost and financial control monthly/ quarterly/ yearly  Participate in new product development  Communication with partners and the school  Ensure all staff is well-trained  Handle all requests from school and parents  Marketing/ sales of functions/events to school and parents  Manage the operations of canteen as a whole

RESTAURANT MANAGER tại Hoàng Yến Group

1/2018 → 6/2018 (5 tháng)

HCMC

 Control cost (CoL and CoGS)  Dealing with customers/diners  Cash and cheque handling  Produce staff roster rotation  Inventory checklist and verification  Internal control, duties checklist  Food hygiene checklist  Work with Sale & Marketing team and other departments to increase customer volume  Daily report to BOD and relevant departments  Daily operation of the restaurant, control and assign duties to staff, including assistants, supervisors and team captain  Train new staff, help them achieve highest result  Manage a team of 27 people using KPIs  Training staff with new skills such as up selling, customer service, customer care  Corporate with head chef to achieve best result  Regularly achieve sales target

EXECUTIVE F&B MANAGER tại HACHIBAN RAMEN | MESA GROUP

7/2018 → 2/2021 (2 năm 7 tháng)

HCMC

 Undertook a Manager Training Programme in Japan in 2 months  Creating documents such as project files, store operation procedures manuals, regulations, food safety standards and other training documents for staff  Held a store manager position since 7/2018 until now, participate in daily store operations as a store manager  Participate in opening new project procedures, part of a project team  Participate in restaurant cost and financial control  Understand and perform all financial reports, project forecast and inventory reports  Co-operate with other F&B departments in order to run the project smoothly

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg