488 Lượt xem
Là một người năng động, ham học hỏi và chịu khó trong công việc. Ngoài đam mê nấu ăn còn thích các hoạt dộng ngoài trời, đặc biệt là chạy bộ.
Mong muốn trở thành một đầu bếp chuyên nghiệp và một môi trường làm việc phù hợp cho phép tôi vận dụng hết toàn bộ kiến thức, kỹ năng và khả năng sáng tạo của bản thân. Mục tiêu sau 7 năm sẽ trở thành một bếp trưởng danh tiếng. Để đạt được những mục tiêu đã đề ra, học tập, làm việc chăm chỉ và không ngừng phấn đấu là những gì tôi phải thực hiện trong thời gian tới.
Nghiệp vụ bếp chuyên nghành bếp Âu
- Prepare and cook dishes within your designated section, emphasizing traditional and modern French recipes. - Maintain consistency in food quality, taste, and presentation. - Contribute to creating menus and crafting daily specials by integrating seasonal produce. - Supervise and train junior chefs, fostering a collaborative team environment. - Monitor and control stock levels, ensuring minimal wastage. - Ensure compliance with all health and safety regulations
Prepared and cooked a wide range of Western dishes, including appetizers, main courses, and desserts. Demonstrated proficiency in grilling, roasting, sautéing, and other Western cooking methods. Developed and executed innovative recipes while ensuring high-quality standards. Collaborated with the culinary team to create and update menus based on seasonal ingredients. Managed food inventory, portion control, and waste reduction to optimize cost-efficiency. Maintained a clean and organized work station, following strict food safety and hygiene protocols.