Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Trịnh Quốc Trung

Trịnh Quốc Trung

Hồ sơ 5 sao bạc 234 Lượt xem hồ sơ

Nam, 18/03/1992, 32 tuổi

B112/46 Bạch Đằng, phường 2, Tân Bình, HCMC

Cập nhật: 23/03/2021

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 3 đến 5 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC, Kiên Giang
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao

Giới thiệu bản thân

Friendly, Energetic, Extremely Reliable and Hard Working

Trình độ học vấn chuyên môn

Blue Mountains International Hotel Management School

Hotel Management - Thạc sĩ

2017 → 2019

Graduated

Kĩ năng

F&B Management, Staff Training, Office skills

Kinh nghiệm làm việc

Operation Assistant tại Downtown Steakhouse

1/2021 → / (4 năm )

9 Hoa Mai

Marketing Executive and Sales Administor tại Vietnam Airlines

3/2014 → 9/2015 (1 năm 6 tháng)

Tp.HCM

• Market research and assessment • Contacting media and press for advertising promotions of the company • Organizing social and media events • Maintained operational performance according to set budgetary requirements • Creating promotions, short- and long-term branding strategy • Setting up and drive by targets

All rounder tại MaxBrenner

5/2017 → 7/2018 (1 năm 2 tháng)

Sydney

F&B attendant tại Four Points by Sheraton

7/2018 → 11/2018 (4 tháng)

Sydney

Cafe supervisor tại Espresso Warrior

3/2019 → 1/2020 (10 tháng)

Sydney

• Opening and closing duties • Serving food and beverage in high volume, up to $7,000Aud per day • Managing and supervising high standard customer services • Motivating and developing team including 6 staffs per shift

Cafe Manager tại 14 North 108 East

1/2020 → 10/2020 (8 tháng)

Sydney

• Opening and closing duties • Serving food and beverage in high volume, up to $6,000Aud income per day • Managing and supervising high standard customer services, efficiently and professionally handling any customer feedbacks • Leading and managing 4 full time and 7 part time staffs • Controlling of food stock and cost • Ensuring budgets over $10,000Aud per week and sales targets (increasing 1% per week) are on track

Mong muốn về công việc

My short-term is developing knowledge and having a secure career in business and hospitality industry. I also improve my working skills and target myself to become a manager in long-term.

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg