Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 3 đến 5 năm
Trợ lý, thư ký
12 - 20 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Khá)
Trên 5.000
Ẩm thực
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Đại Học Công Nghệ TPHCM
Quản Trị Kinh Doanh - Đại học
2017 → 2019
Kĩ năng
Training and Development | |
Quản lý | |
Kỹ năng giao tiếp ứng xử, làm việc nhóm, tư duy xử lí tình huống | |
Office và các kỹ năng liên quan nghiệp vụ văn phòng |
Kinh nghiệm làm việc
Assistant Restaurant Manager tại Công TY CỔ PHẦN THƯƠNG MẠI DỊCH VỤ CỔNG VÀNG
1/2018 → 1/2021 (3 năm )
Hồ Chí Minh
- Assign, arrange shifts by day, by week for employees. - Track employee's timekeeping shift, ensure that employees meet job requirements. - Check and supervise the preparation before opening hours of the restaurant (revenue plan, goods, personnel, equipment and tools) to ensure timely correction of small errors, progress to build an image of a restaurant with the best service quality. - Check the safety and hygiene of the individual employees, the food, the dining area and the cooking area to ensure the quality of customer service as well as meet the QA and QC checklist standards and regulations's company. - Control COL, COS, Semi Cost according to company regulatory indicator and optimize profit.- Train operating procedures and provide knowledge to ensure the team is confident, operating the shift perfectly. - Encourage and motivate to work with productivity and dedication - Handling timely situations and problems occuring during shifts or at restaurant.
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Best staff of the year 2019
12/2019
Nhân viên xuất sắc năm