Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Ngô Anh Tú

Ngô Anh Tú

Hồ sơ 5 sao 78 Lượt xem hồ sơ

Nam, 20/12/1990, 33 tuổi

chung cư sky9, khu dân cư phú hữu, thành phố thủ đức, tp Hồ Chí Minh

Cập nhật: 27/11/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
20 - 30 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Toàn Quốc
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
100 - 499
Công việc mong muốn
Quản lý, điều hành, Ẩm thực
Lĩnh vực
Nhà hàng/ Bar/ Pub

Giới thiệu bản thân

Trình độ học vấn chuyên môn

HTC - Hà Nội Tourism College

Bachelor Degree - Cao đẳng

2008 → 2011

Kĩ năng

Quản lý

Kinh nghiệm làm việc

Sommelier tại JW Marriott Emeral Bay Phú Quốc

5/2018 → 4/2019 (11 tháng)

Phú Quốc

• The ability to develop and maintain all wine-related training programs on a continual basis to ensure all staff are familiar with and have a working knowledge of the wine list. • Ensure standards are being followed in accordance with min. operating standards and F&B policies and procedures. • Attend monthly staff meetings to discuss wine updates. • Work alongside with Restaurant Manager and Culinary team to devise harmonious pairings of food & wine on the menus. • Be responsible for the regular update, addition, subtraction of wines, vintages, etc on the Wine List. - Whilst liaising with the Restaurant manager and the Head Sommelier. • Attend wine tasting by suppliers and to keep an up to date record. • Plan wine promotions in coordination with F&B Director and Resort supplier. • Able to follow established and proper Accounting procedures. • Be more active in the management of the Cellar whilst liaising with Food and beverage management. • Ensure compliance with hotel and department policies and procedures at all times. • Be responsible in keeping our property safe and secure. • Be responsible in protecting the environment such as the trees, the sea, and special species. • Recommended changes to these standards. • Open and close the shift, ensure effective shift hand over.

Restaurant manager & Sommelier tại Cork & Bottle Boutique & Lounge

4/2019 → 10/2020 (1 năm 5 tháng)

Hà Nội

• The ability to develop and maintain all wine-related training programs on a continual basis to ensure all staff are familiar with and have a working knowledge of the wine list. • Attend monthly staff meetings to discuss wine updates. Provide appropriate wine training for staff member combine with wine-related upselling techniques. • Design the food menu, finding and selected the best suitable dishes. Provide appropriate training on the food menu to ensure the smooth operation. • Work team to devise harmonious pairings of food & wine on the menu • Be responsible for the regular update, addition, subtraction of wines, vintages, etc on the wine list. • Attend wine tasting by suppliers and to keep an up to date record. • Plan wine promotions in coordination with wine supplier. Create monthly function to promote and attract more customer. • Able to follow established and proper Accounting procedures. • Be more active in the management of the Cellar • Be responsible in keeping the property safe and secure. • Open and close the shift, ensure effective shift hand over.

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg