Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 1 đến 3 năm
Giám sát
5 - 8 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Ẩm thực
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Hoa sen University
NIIT - Đại học
2014 → 2017
Major : Network Administrator - - Administer and design a network. - Design a company-size network. - Update and repair the network. - Install and configure the computer.
Kĩ năng
Kinh nghiệm làm việc
Internship Human Resouces tại CAREERBUILDER RECRUITMENT COMPANY
5/2014 → 10/2014 (5 tháng)
139 Pasteur, Bến Nghé, Quận 1
- Processing records - Preparing contracts for customers - Sort of candidate data in the systems - Support the candidate with suitable jobs
Staff Service tại GEM Center
6/2015 → 12/2015 (5 tháng)
8 Nguyễn Bĩnh Khiên, Đa Kao, Quận 1
- Serve guests including welcoming, taking orders, preparing, delivering food and drink, settling bills. - Preparing drink orders for guests according to specified recipes using measuring systems. - Set up and maintain cleanliness and condition of bar, bar unit, tables, and other tools. - Preparing fresh garnishes for drinks. Stock ice, glassware, and paper supplies. - Secure liquors, beers, wines, coolers, cabinets,, and storage areas - Transport supplies to bar set up area. Wash solid glassware. - Process all payment methods.
Leader Staff Services tại Park Hyatt Saigon
5/2016 → 11/2016 (6 tháng)
2 Công Trường Lam Sơn, Bến Nghé, Quận 1
- Making job’s schedule for all members in team. - Supporting all members in team and training new person. - Supporting another part if required. - Preparing drink orders for guests according to specified recipes using measuring systems. - Set up and maintain cleanliness and condition of bar, bar unit, tables, and other tools. - Preparing fresh garnishes for drinks. Stock ice, glassware, and paper supplies. - Secure liquors, beers, wines, coolers, cabinets, and storage areas. - Count bank at the end of the shift, complete designated cashier reports, resolve any discrepancies, drop off receipts, and secure bank.