Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 3 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 3 đến 5 năm
Nhân viên
Tiếng Anh (Giỏi)
Trên 5.000
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
VIETNAM AUSTRALIA ADVANCED COLLEGE (VAAC)
INTERNATIONAL HOTEL MANAGEMENT - Khác
2012 → 2015
Le Cordon Bleu Australia Sydney
Commercial Cookery (Cuisine) Certificate IV - Khác
2016 → 2018
Đã hoàn thành bằng bậc IV Bếp chuyên nghiệp tại Le Cordon Bleu Sydney Úc.
Đại học Mở tp Hồ Chí Minh
Tài Chính Ngân Hàng - Đại học
2010 → 2014
Kĩ năng
sử dụng dao cắt thái cơ bản | |
cầm chảo ra món giơn giản | |
Profiency in MS offices | |
Bếp Âu | |
Cán bột | |
French Cuisine | |
Italian Cuisine | |
Pastry | |
Bếp Á | |
Function, Event and Banquet |
Kinh nghiệm làm việc
Commis Chef (Casual) tại VenueLive ANZ Stadium
6/2016 → 11/2018 (2 năm 5 tháng)
Sydney, Úc
Prepare meat, vegetables and other food items; Banquet, Funtion, Buffet ... for Sport event (Grand Finals...) and concerts.
Commis Chef tại Three Williams
7/2016 → 12/2016 (5 tháng)
Sydney Úc
Setting up and stocking stations, food preparation and organization in the kitchen, cook and prepare food (M.E.P) for service. Responsible for basic non trade food preparation, assisting the Chef as instructed.
Chef De Partie tại Bistrot gavroche
12/2017 → 1/2019 (1 năm 1 tháng)
Sydney, Úc
Setting up, stocking stations and organisation in the kitchen, cook and prepare food for service. Takes care of daily food preparation and duties assigned by Sous Chef and Head Chef. Operate and maintain all department equipment.
Chef de Partie tại Lilly's Espresso & Cucina
2/2019 → 7/2020 (1 năm 4 tháng)
Sydney, Úc
Setting up, stocking stations and organisation in the kitchen, cook and prepare food for service. Takes care of daily food preparation. Coordinates daily tasks with the Sous Chef. Operate and maintain all department equipment
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Thông tin tham khảo
Lionel RICHARD - Director / General Manager
Bistrot Gavroche
lionel@bistrotgavroche.com.au - 0405 511 124