Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Nguyễn Thành Dinh

Nguyễn Thành Dinh

Hồ sơ 5 sao 2256 Lượt xem hồ sơ

Nam, 01/10/1992, 32 tuổi

730, tổ 25, An Thới, xã Tân An Thạnh, Huyện Bình Tân, Vĩnh Long

Cập nhật: 29/10/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 3 đến 5 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
HCMC, Kiên Giang, Cần Thơ
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Ẩm thực, Bếp

Giới thiệu bản thân

- I always want to gain more knowledge and experience in order to improve myself. - Being challenged in the new work environment and becoming a leading employee in company. - Working in a professional environment where faculty and devotion are preferentially appreciated

Trình độ học vấn chuyên môn

Hướng nghiệp Á Âu

Kỹ thuật chế biến món Âu nâng cao - Khác

2016 → 2016

Đại học Cần Thơ

Kinh doanh quốc tế - Đại học

2010 → 2014

Kĩ năng

Chế biến món ăn Á - Âu
Tiếng anh
sử dụng dao cắt thái cơ bản
Kỹ năng giao tiếp ứng xử
Có thể làm việc độc lập
Lắng nghe. Làm việc nhóm tốt. Xử lí tình huống tốt
Làm việc tốt dưới áp lực
Profiency in MS offices

Kinh nghiệm làm việc

Chef tại PEARL LOUNGE

10/2020 → Hiện tại

Hồ Chí Minh

I took part in from initial time, discussed menu, tested all menu's foods, found out the best dishes, made recipes to ensure everything runs smoothly, I gained a lot of experience when I worked from pre- opening. The foods I made here include both Vietnamese and Western, made sure guests like it!

Assistant Cook tại Carnival Cruise Line in America

4/2019 → 1/2020 (9 tháng)

Miami, America

When I worked for Carnival Cruise Line, I changed many positions, so I have chances to joined in some different areas. I was in charge of preparing vegetable for cooking, I knew how to cut vegetable for variety dishes, both for Asian and Western cuisine. I reponsible for plating food and pastry, with a lot of guests - usually more than 1000 a day, I have to done it in a quickly way. I cooked foods for breakfast, set up for buffet, I am strongly confident about my breakfast dishes. I also cooked food for dinner, with many kind of foods, both Asian and Western.

Cook tại KHÁCH SẠN PULLMAN SAIGON

6/2016 → 4/2019 (2 năm 10 tháng)

Hồ Chí Minh

Preparing raw materials, it include vegetables, meats, spices,... everything relate to cook food for customers. Cook exactly the dishs, which are hotel requires. Creating and find new dishes to adapt to the changes of customer. One of my strong points is breakfast, both asian and western dishes, live station producing eggs to order. Beside that I am in charge of breakfast for all guests of the hotel and executive lounge, I received many good feedbacks of customers. Providing warm, welcoming service to all guests. Making relationship with staffs in the kitchen as well as restaurant and other departments.

Mong muốn về công việc

- Being challenged in the new work environment and becoming a leading employee in company. - Working in a professional environment where faculty and devotion are preferentially appreciated

Giải thưởng

Good feedback letter

1/2020

Good feedback letter from Sous chef of Carnival Miracle

Nomination of the month

7/2018

Nomination of the month, in regconition of outstanding performance in July 2018 of Pullman Saigon Centre hotel & resort

Nomination of the month

6/2017

Nomination of the month, in regconition of outstanding performance in June 2017 of Pullman Saigon Centre hotel & resort

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg