Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 3 đến 5 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Thỏa thuận
Tiếng Anh (Giỏi)
5 sao
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Hướng nghiệp Á Âu
Kỹ thuật chế biến món Âu nâng cao - Khác
2016 → 2016
Đại học Cần Thơ
Kinh doanh quốc tế - Đại học
2010 → 2014
Kĩ năng
Chế biến món ăn Á - Âu | |
Tiếng anh | |
sử dụng dao cắt thái cơ bản | |
Kỹ năng giao tiếp ứng xử | |
Có thể làm việc độc lập | |
Lắng nghe. Làm việc nhóm tốt. Xử lí tình huống tốt | |
Làm việc tốt dưới áp lực | |
Profiency in MS offices |
Kinh nghiệm làm việc
Chef tại PEARL LOUNGE
10/2020 → Hiện tại
Hồ Chí Minh
I took part in from initial time, discussed menu, tested all menu's foods, found out the best dishes, made recipes to ensure everything runs smoothly, I gained a lot of experience when I worked from pre- opening. The foods I made here include both Vietnamese and Western, made sure guests like it!
Assistant Cook tại Carnival Cruise Line in America
4/2019 → 1/2020 (9 tháng)
Miami, America
When I worked for Carnival Cruise Line, I changed many positions, so I have chances to joined in some different areas. I was in charge of preparing vegetable for cooking, I knew how to cut vegetable for variety dishes, both for Asian and Western cuisine. I reponsible for plating food and pastry, with a lot of guests - usually more than 1000 a day, I have to done it in a quickly way. I cooked foods for breakfast, set up for buffet, I am strongly confident about my breakfast dishes. I also cooked food for dinner, with many kind of foods, both Asian and Western.
Cook tại KHÁCH SẠN PULLMAN SAIGON
6/2016 → 4/2019 (2 năm 10 tháng)
Hồ Chí Minh
Preparing raw materials, it include vegetables, meats, spices,... everything relate to cook food for customers. Cook exactly the dishs, which are hotel requires. Creating and find new dishes to adapt to the changes of customer. One of my strong points is breakfast, both asian and western dishes, live station producing eggs to order. Beside that I am in charge of breakfast for all guests of the hotel and executive lounge, I received many good feedbacks of customers. Providing warm, welcoming service to all guests. Making relationship with staffs in the kitchen as well as restaurant and other departments.
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Good feedback letter
1/2020
Good feedback letter from Sous chef of Carnival Miracle
Nomination of the month
7/2018
Nomination of the month, in regconition of outstanding performance in July 2018 of Pullman Saigon Centre hotel & resort
Nomination of the month
6/2017
Nomination of the month, in regconition of outstanding performance in June 2017 of Pullman Saigon Centre hotel & resort