Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
30 - 40 triệu
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Kĩ năng
Cán bột | |
Hướng dẫn đào tạo nhân viên | |
Profiency in MS offices | |
sử dụng dao cắt thái cơ bản | |
cầm chảo ra món giơn giản | |
Profiency in MS offices | |
Cán bột | |
cầm chảo ra món giơn giản | |
sử dụng dao cắt thái cơ bản |
Kinh nghiệm làm việc
Sous Chef tại Azerai resort Can Tho
10/2020 → / (4 năm 4 tháng)
Con Au, Ninh Kieu, Can Tho
Manage 3 kitchen inhouse. (1 bbq, 1 main kitchen, 1 canteen kitchen, 5 villa kitchen with private villa Chefs) Recruit, training, planning. Cost controls. Menu developed. Ordering control. Inventory control. Hygine and HACCP
Sous Chef tại Feuro- European Morden Cuisine |Nhamnham Vietnamese Morden Cuisine
4/2020 → 10/2020 (5 tháng)
Hồ Chí Minh
Supervised day-to-day all kitchen activities and associates. • Supervised all food preparation. • Suggested new ingredients. • Worked with foreign chef to improve menus and launch new dishes • Ensured all hygiene and safety regulations within the kitchen area.
Food Assistant Manager tại Pizza 4p
10/2019 → 4/2020 (6 tháng)
20-22 Phạm Ngọc Thạch
Worked with foreign chef to launch new menu as well as improve dishes. • Supervised food preparation and ensure the quality. • Frequently followed and checked inventory. • Updated staff on changes on menu and regulations. • Ensured kitchen always clean and high standards of hygiene.
Sous Chef tại Bunker bed Breakfast and bar | Bark and Brew BBQ
6/2019 → 10/2019 (3 tháng)
79/2/1 Phan Kế Bính
Worked with foreign chef to improve menus and launch new dishes, find alternative ingredients but still offered a suitable price. • Ensured kitchen always clean and high standards of hygiene. • Updated staff on changes on menu and regulations.
Sous Chef tại Họp Food&Beer
12/2018 → 7/2019 (7 tháng)
357 Nguyễn Thượng Hiền, Q10
In charge for food quality. • Implemented sales strategy. • Ensured sanitation and food safety. • Updated staff on changes on menu and regulations.
Kitchen Supervisor- Store Manager tại Công Ty cổ phần Tôn Phan
5/2018 → 7/2019 (1 năm 2 tháng)
129E Nguyễn Đình Chính, Phú Nhuận
Kitchen Supervisor tại Quán Ụt Ụt
1/2018 → 12/2018 (10 tháng)
60 Trường Sa
In charge for staff training. • Established new food making process, food ordering. • Was responsible for the shelf life of all items within kitchen area. • Offered ways to improve the storage of ingredients.
Cook tại Cúc cu quán Vietnamese cuisine
1/2015 → 12/2016 (1 năm 10 tháng)
208 Nguyễn Hữu Cảnh, Bình Thạnh
Cook tại Beef Steak TiTi
12/2016 → 1/2018 (1 năm 1 tháng)
258 Nguyễn Thị Minh Khai
• Responded and met Chef’s requests. • Kept the kitchen clean.