Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 3 đến 5 năm
Giám sát
12 - 20 triệu
Tiếng Anh (Giỏi), Tiếng Trung (Trung bình)
5 sao
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Edinburgh Napier University, Singapore
Hospitality and Tourism Management - Đại học
2018 → 2019
- Graduated with Distinction. (GPA 3.7/4.0)
SHRM College, Singapore
Hospitality Management - Cao đẳng
2016 → 2018
- President of VSHRMians Committee and SHRM students' Committee. - CEO of the Graduation project - A fine-dining event.
Vietnam National University - Ho Chi Minh City, Vietnam
Trung học
2013 → 2016
President of ESC - VNU English Speaking Club
Kĩ năng
Tin học văn phòng | |
Pha chế | |
Sáng tạo | |
upselling | |
Pha chế rượu và cà phê ý | |
Giao tiếp bằng tiếng anh (IELTS 7.5) | |
Time Management | |
Xử lý tình huống | |
Team work | |
Kỹ năng giao tiếp ứng xử | |
Giao tiếp thuyết trình | |
Chăm Sóc khách hàng |
Kinh nghiệm làm việc
Assistant Restaurant Manager - Operation Manager tại Chanh Bistro rooftop - Cafe Tartine Saigon
11/2019 → Hiện tại
Ho Chi Minh City
Client Advisor - Customer Service Associate tại 1880 Membership Club
2/2019 → 11/2019 (9 tháng)
Singapore
- Handling customer calls, requests and complaints. - Coordinating small-scale to large-scale events. - Maintaining and delivering services up to the company's standards.
Bartender - Mixologist tại NHÀ HÀNG EON 51
8/2018 → 2/2019 (6 tháng)
Ho Chi Minh City, Vietnam
- Experienced in basic and advanced Bartending. - Communicative with guests and team members. - Awarded the 2nd prize of "The Art of Mixology" competition for an outstanding individual cocktail creation.
Beverage Intern - Management Trainee tại The Ritz Carton Millenia
2/2018 → 8/2018 (6 tháng)
Singapore
- Exposed to considerable knowledge of diverse cuisines and refreshments. - Properly trained and evaluated through international quality assessment schemes on service sequences and bar standards.
Service Crew tại Regent Hotel, Singapore
12/2016 → 1/2018 (1 năm 1 tháng)
Singapore
- Preparing, organizing, serving and presenting menu, turning over. - Multi-tasking during events and weddings.
Service Attendant - Cashier tại Heverly Coffee Shop
3/2015 → 5/2016 (1 năm 2 tháng)
Ho Chi Minh City, Vietnam
- Taking and delivering orders. - Serving and Processing payment.
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
2nd Prize of "The Art of Mixology" competition.
1/2020
- Came up with an individual cocktail creation called "My Lady" - Awarded and acknowledged for the creativeness of the concept and the cocktail's taste.
Thông tin tham khảo
Mr. Konstantin - Beverage Director
The Ritz Carlton Millenia, Singapore
konstantin.nemolochnyi@ritzcarlton.com
Mr. Ganesh - Senior F&B Manager
1880 Membership Club, Singapore
ganesh@1880.com.sg
Mr. Loc Ho - Bar Manager
NHÀ HÀNG EON 51, HCMC, Vietnam
loc.ho@eon51.com