Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 1 đến 3 năm
Nhân viên
5 - 8 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Cao Đẳng Điện Lực
Điện - Cao đẳng
2014 → 2017
Kĩ năng
sử dụng dao cắt thái cơ bản | |
cầm chảo ra món giơn giản |
Kinh nghiệm làm việc
Commis tại Vinpearland Nha Trang
6/2017 → 9/2018 (1 năm 3 tháng)
Nha Trang, Khánh Hòa, Việt Nam
- Accurately measuring meal ingredients for the Chef. - Preparing meal ingredients, which includes seasoning of different meats as well as washing, peeling, and chopping vegetables and fruits. - Receiving deliveries and verifying that all ordered items have been delivered and are of good quality. - Taking inventory of restaurant supplies and notifying the supervisor of low or depleted supplies. - Discarding all expired and spoiled food items stored in the stock rooms, refrigerators, and freezers. - Performing basic cleaning duties and ensuring that work stations are properly sanitized. - Plating and presenting meal items as per the Chef's instructions.
Cooking instructor tại Provincial Table Cooking Class
10/2018 → 11/2019 (1 năm 1 tháng)
Nha Trang, Khánh Hòa, Việt Nam
- instrucs participants in various form of cooking - Teaches participants in all age groups from youth, adult to 50 plus... - instinct of proper techniques, safety, safe handling of food and knife. - Responsible for all cooking program, equipment, set up and clean up.