Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Thích Quốc Vương

Thích Quốc Vương

Hồ sơ 5 sao 956 Lượt xem hồ sơ

Nam, 20/04/1994, 30 tuổi

Vung Tau

Cập nhật: 22/09/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
HCMC, Bà Rịa - Vũng Tàu
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Ẩm thực

Giới thiệu bản thân

- Food and beverage associate with over 10 years experience in hospitality industry. Expertise in leading high performing team in fast paced challenging environmen. Friendly and energetic with exceptional communication, organization and time management abilities.

Trình độ học vấn chuyên môn

Learn2Serve Texas

Texas Food Handler Education - Khác

2018 → 2018

Texas Seller Training School

Texas Alcoholic Beverage Commission - Khác

2018 → 2018

Trung cấp Âu Việt

Bartender - Khác

2014 → 2014

Hướng Nghiệp Á- Âu

Barista - Khác

2014 → 2014

Kĩ năng

Bartender
Teamwork
Communication skill
Leadership Skill

Kinh nghiệm làm việc

Restaurant Manager tại Melia Ho Tram Beach Resort

5/2022 → / (2 năm 6 tháng)

Ho Tram

Assistant Restaurant Manager tại Melia Ho Tram Beach Resort

9/2020 → 8/2022 (1 năm 11 tháng)

Ho Tram, Xuyen Moc, Ba Ria- Vung Tau

Food and Beverage Supervisor tại MGallery Hotel Des Arts Saigon

11/2019 → 5/2020 (5 tháng)

Nguyễn Thị Minh Khai, Q.3, Tp. Hồ Chí Minh

- Make sure our business runs smoothly (POS check, items 86, roster, hygiene...) - Support manage to control outlet cost( food and beverage, employees, supply ...) - HACCP standard. - Handling problems and daily report. - Manage staff duty roster and cadena check.

Shift Leader tại Houston Airport Marriott

9/2018 → 10/2019 (1 năm )

Houston, TX, USA

- Work in every position in restaurant, based on need, sometimes switching mid- shift. Work closely with chefs and cooks to make sure food quality. - Train new team members on restaurant protocols and mentor closely to improve performance. Manage shifts, including scheduling and cash handling. - Organize special events in the restaurant, including receptions, promotion and corporate luncheons. - Recognize and formally acknowledge outstanding staff performance to boost company morale and productivity. - Answer customer question and resolve issues promptly and ensure total satisfaction from all guests. Check guests' ID to confirm legal drinking age.

Bar Captain tại Intercontinental Hotel Saigon

9/2017 → 9/2018 (1 năm )

Ho Chi Minh City, Vietnam

- Restocking bar supplies and alcohol inventory. - Sliced, pitted fruits and filled ice bin with crushed or cubed ice. - Take orders and recommend new promotions to the guests, keep nice communicate ensure they feel happy at our hotel. - Provided fast, friendly, professional service to all customers. - Quickly removed debris accumulated at the bar to consistently maintain a clean service area. Set up special event and private parties. - Do the report when closing shift. - Create new cocktails, cost control.

Bartender tại The Reverie Saigon Hotel

1/2017 → 9/2017 (8 tháng)

Ho Chi Minh City, Vietnam

- Mixing fresh ingredient to prepare cocktail. - Preparing alcoholic or non-alcoholic for bar and restaurant customers per our menu's specifications Greeting customers in an enthusiastic and courteous manner. - Taking and creating multiple drink orders at once. - Check guests satisfied with our product and recommend them the new promotions. Taking inventory and ordering products from supplies when needed.

Bartender tại Eden Hotel Saigon

7/2014 → 1/2017 (2 năm 6 tháng)

Ho Chi Minh City, Vietnam

- Recommend menu,take orders and delivery our products to customers. - Check customers satisfied make sure they feel happy at the restaurant. - Learn more about bar skills, improve communication as well as English. Learn how to set up bar station and do the inventory. - Work at buffet restaurant and support banquet events.

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Star of the Year

1/2017

Star of the Year at Eden Hotel Saigon.

Star of the Food and Beverage Department

6/2018

Star of the Department at Intercontinental Hotel Saigon.

Thông tin tham khảo

Gabriela Longoria - Assistant Food and Beverage Manager

Houston Airport Marriott

gabriela.longoria2@marriott.com - 806 500 6168

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg