Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Trần Thanh Phương Thảo

Trần Thanh Phương Thảo

Hồ sơ 5 sao vàng 357 Lượt xem hồ sơ

Nữ, 15/05/1997, 27 tuổi

Phú Yên, Việt Nam

Cập nhật: 03/12/2021

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Dưới 1 năm
Vị trí
Nhân viên
Mức lương mong muốn
5 - 8 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC, Đà Nẵng
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Lĩnh vực
Resort/ Khu Du lịch

Giới thiệu bản thân

Take advantage of hospital knowleges and skills to broaden my work experiences in the next 3 years. I want to pursue my successful caree path in this industry. From that, I will contribute to development of the company. I am eager to obatin acknowledge, ready to learn, work and strive to achieve a high position, facing new challenges.

Trình độ học vấn chuyên môn

Đại học Kinh tế - Đại học Đà Nẵng

Quản trị khách sạn - Đại học

2016 → 2020

- Viewer at the Finale of Start up Runway - Audience at the competition of the 6th Start up wheel - Participating in cultural exchanges with Republic Polytechnic's School of Hospitality - Visiting Hoian Sunrise resort and spa, Hoian Town Home Resort, Danang Intercontinental Sun Peninsula Resort - Participating in many Orientations's day - Team member in See Club - english club - Organizing monthly events, network with SEE members - Organizing I Love English - an English contest for students - Interpreting and Translating at EDU fair - Participating in many events

Kĩ năng

Tin học văn phòng
Lắng nghe và xử lý tình huống
Teamwork
Time Management
Làm việc tốt dưới áp lực
Tôi có khả năng về Tiếng Anh, có thể đọc hiểu và giao tiếp tương đối tốt, thành thạo Excel, Word, Power Point

Kinh nghiệm làm việc

HR coordinator trainee tại Four Points by Sheraton Đà Nẵng

12/2019 → 4/2020 (4 tháng)

Đà Nẵng, Viêt Nam

- Regularly update data attendances on Human Resources Software - Daily check employee attendance record of related departments - Be relevant of departments' weekly roster to inform weekly and monthly meal roster - Mainly assist with monthly leave report - Make monthly internal meal report - Prepare terminated employees' report for the next month - Filter and prepare employees' list who will continue their new labour contract - Update exit interviews - Prepare new tax identification numbers report and deduction for family circumtances report. - Make resignation decision and employment certificate - Be in charge of bank account of new employees

Trainee F&B tại KaYa Hotel

6/2017 → 7/2017 ()

Phú Yên

- Take orders - Serve foods and beverages - Prepare and serving banquet events Achievements and skills gained: - Be assessed positively by the restaurant’s manager: active, extremely adaptable... - Observe, learn and catch customers’ taste well. - Improve Communication Skill.

Trainee F&B tại New Orient

8/2018 → 11/2018 (3 tháng)

Đà Nẵng

- Take orders - Serve foods and beverages - Prepare and serving banquet events Achievements and skills gained: - Be assessed positively by the restaurant’s manager: active, extremely adaptable... - Observe, learn and catch customers’ taste well. - Improve Communication Skill.

Casual Executive chef clerk tại Cocobay

5/2019 → 8/2019 (3 tháng)

Đà Nẵng

Main responsibilities: - Be in charge of administration: record meeting minutes, send report including PR control, weekly/monthly outlet report, difference of suppliers' provided price and daily transaction's price - Support the daily operation - Cooperate with other related departments: HR (recruitment, extention of contract,etc), Purchasing (order products), FnB (send full cost of menus, menu translate,etc), Cost Controller (create code for ingredients, check cost,etc) - Announce important information and be a connection to both head chefs and executive chefs - Create Purchasing Requisiton (PR) and control PR of the department Others: - Monthly audit with hygiene officer - Manage weekly roster and meal roster - Create and edit cookbook Achievements and skills gained: - Stimulate administration tasks - Stimulate office computing skills - Broaden the culinary's knowledge and operation - Improve interpersonal skills Salary: 6.000.000 VND

Mong muốn về công việc

Make effort to improve valuable knowledges and broaden my horizon so far. Every position I have been through contributes to form and build the working professionals. I am willing to face challenging opportunities to fully apply all of my accumulated skills and knowledge for the successful and development of the company.

Giải thưởng

Giải khuyến khích Sinh viên Nghiên cứu khoa học cấp Bộ 2020

11/2020

Đạt giải khuyến khích với đề tài "Xây dựng giải pháp du lịch thông minh cho điểm đến Đà Nẵng"

Thủ khoa chuyên ngành

10/2020

Thủ khoa chuyên ngành Quản trị khách sạn GPA: 3.57/4.0

Giải nhất Sinh viên nghiên cứu khoa học cấp trường

6/2020

Tham gia đề tài "Giải pháp xây dựng du lịch thông minh cho du lịch Đà Nẵng"

Học bổng khuyến khích trong học tập

11/2019

Nhận học bổng khuyến khích trong học tập khóa 42K các năm 2016-2017,2017-2018, kì 2 năm 2018-2019

Sinh viên có thành tích cao trong học tập và rèn luyện năm học 2017-2018

11/2018

Sinh viên có thành tích cao trong học tập và rèn luyện khoa Du lịch

Sinh viên có thành tích cao trong học tập và rèn luyện năm học 2016-2017

11/2017

Trao bằng khen cho sinh viên có thành tích cao trong học tập và rèn luyện của khoa Du lịch

Thông tin tham khảo

Bùi Thị Bích Liên - Giám đốc nhân sự

Four Points by Sheraton Đà Nẵng

lien.bui@fourpoints.com

Nguyễn Quốc Hoàng - bếp trưởng điều hành

khu tổ hợp Cocobay

hoang.nguyen2@cocobay.vn

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg