Bùi Nguyễn Hồng Tâm
F&B Supervisor
As a Master's student at the Swiss Hotel Management School, I have gained knowledge and experience in different aspects of the hospitality industry. As part of my hospitality journey, I am seeking an opportunity in a Management position starting in June 2024.
Thông tin cá nhân
Họ và tên
Bùi Nguyễn Hồng Tâm
Giới tính
Nữ
Ngày sinh
03/08/1998
Địa chỉ
208 Nguyễn Hữu Cảnh, phường 22, Quận Bình Thạnh
Cập nhật
21/07/2024
Thông tin cơ bản
Kinh nghiệm làm việc
Từ 1 đến 3 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Tiếng Anh (Giỏi), Tiếng Hàn (Trung bình)
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi), Tiếng Hàn (Trung bình)
Công việc mong muốn
Mong muốn về công việc
I aim to improve administration skills and mastery of management skills, as well as develop and improve leadership and financial management.
Kỹ năng
-
Quản lý 80%
-
Pha chế 60%
-
Quản lí thời gian 80%
-
Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng 100%
-
Tổ chức công việc 80%
Học vấn - Chuyên môn
RMIT University Vietnam
Tourism and Hospitality Management - Đại học - 2016 - 2021
Swiss Hotel Management School
Master of Arts in Hospitality Business Management - Specialize in Event Management - Thạc sĩ - 2022 - 2023
Kinh nghiệm làm việc
F&B Management Trainee tại Harrah's Cherokee Casino & Resort
North Carolina - the United State - 8/2023 - 3/2024
Cross-training within the F&B department.
Acquiring supervisory and management techniques
Oversee F&B outlets, developing the ability to inspire, motivate, and guide the team toward accomplishing goals.
Improving prioritization skills, delegation strategy, and handling tasks and responsibilities efficiently.
Developing techniques to manage conflicts constructively and promote positive outcomes.
Acquire administration process, gathering sales records and inventory reports.
F&B Trainee tại Klinik Schloss Mammern
Switzerland - 2/2023 - 8/2023
Table prepared for room service and restaurant
Serving food & drinks professionally
Supporting the supervisors in daily tasks
F&B Trainee tại Hotel des arts Saigon - MGallery
Ho Chi Minh - 11/2020 - 4/2021
Acquiring skills and knowledge in wines and spirits.
Deal with guests' complaints and meet guests' special requests.
Responsibility for delivering the best service.