Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Nguyễn Thuỵ Vân Anh

Nguyễn Thuỵ Vân Anh

Hồ sơ 5 sao bạc 523 Lượt xem hồ sơ

Nữ, 11/01/1985, 40 tuổi

807/4 Trường Chinh, Tân Phú

Cập nhật: 05/06/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao

Giới thiệu bản thân

I considered myself a very motivated with a passion for continuous growth and learning throughout my career. I have gained valuable experiences in hospitality management (specifically pre-opening time as InterContinental Saigon before). I adapt quickly to challenges and I have great problems solving abilities. I am confident in my ability to contribute to the success of a company, team or organization. I’m looking for a chance to join back in a professional working environment.

Trình độ học vấn chuyên môn

Saigon Tourist hospitality college

Restaurant Operation - Trung cấp

2003 → 2005

Kĩ năng

Hospitality management
Customer service
Cost control
Restaurant Operation

Kinh nghiệm làm việc

Restaurant Manager tại Bếp Nhà Lục Tỉnh

10/2023 → / (1 năm 4 tháng)

37 Nam Kỳ Khởi Nghĩa, Phường Nguyễn Thái Bình, Quận 1

- Manage all operations of the restaurant, including customers service, employee training and development, food and beverage quality, inventory management, and financial performance. - Schedule staff and manage payroll to ensure adequate coverage during all operating hours. - Maintain guest’s satisfaction, solve problems and provide good services. - Lead and motivate staffs to get higher success - Cost control, Billings, Purchasing... - HR Arrangement.

Restaurant General Manager tại Gujarat Indian Restaurant Vietnam

12/2020 → 9/2023 (2 năm 9 tháng)

179 Pham Ngu Lao, D1

- Manage all operations of the restaurant, including customers service, employee training and development, food and beverage quality, inventory management, and financial performance. - Schedule staff and manage payroll to ensure adequate coverage during all operating hours. - Maintain accurate financial records and prepare reports for management. - Checking and processing maintenance. - Cost control, Billings, Solve Problems, Purchasing... - HR Arrangement.

Shop Onwer tại Shopnemgiare.com

11/2011 → / (13 năm 3 tháng)

91 Ho Van Hue, Phu Nhuan

- Running my own business - Knowledge about customer service, making clients satisfied - Online and Social Marketing. - Strategy vision, higher profits.

Restaurant Supervisor tại InterContinental Saigon

6/2009 → 11/2013 (4 năm 5 tháng)

39 Le Duan, D1

- Minibar & In Room Dining, All day dining Restaurant Supervisor. - Arrange reasonable roster for staffs. - Motivate & support my staffs. - Training plans for staffs to have a best performance, professional services. - Keep staffs & guests satisfaction. - Checking daily revenue and Control stock. - Handle and solve guest’s complaint. - Standard Procedures, Budget and Revenue.

F&B Assistant/ Captain tại Hotel Equatorial

5/2006 → 6/2009 (3 năm 1 tháng)

242 Tran Binh Trong, D5

In charge of Bar & Coffee Corner: - Making & serving all kinds of cocktails, juices, spirits, coffee and tea... - Cost Control & purchasing. - Billing.

Waitress tại Caravelle Hotel

4/2004 → 5/2009 (5 năm )

19 Công Trường Lam Sơn, D1

- Banqueting: setting up and serving all kinds of functions: Wedding, Conference & Meeting, Chinese Set menu, Western Set menu, Cocktail Dinner... - Buffet and Dining Restanrant.

Mong muốn về công việc

I’m looking for a chance to join back in a professional working environment. - Learning and grow up in my career

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg