Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Phan Thanh Việt Khánh

Phan Thanh Việt Khánh

Hồ sơ 5 sao 665 Lượt xem hồ sơ

Nam, 07/04/1991, 33 tuổi

482/62 lê quang định, phường 11, quận bình thạnh

Cập nhật: 03/06/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Quản lý, điều hành

Giới thiệu bản thân

Good knowledges of FnB can do all funtions of restaurants

Trình độ học vấn chuyên môn

Saigon Tourist College

Hospitality - Cao đẳng

2010 → 2012

Hospitality Management

Kĩ năng

Quản lý
Quản lí thời gian
Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng
Training and Development
Tổ chức công việc
PnL Management
Cost Management
Bartender
Create Promotions, Events

Kinh nghiệm làm việc

Group Restaurant Manager tại Minera Bình Châu Resort

11/2019 → Hiện tại

Vũng Tàu

Group Restaurant Manager In Binh Chau Minera Hot Springs Resort Manage 3 new outlets in Minera Springs Casa building (new buidling belongs to Binh Chau hot springs resort): _ Zest Dining restaurant (including 250 paxes Fine Dining & A-la-carte restaurant) _ Lily Coffee (80 paxes) _ Mira Pool Bar: 40 paxes Duties & Responsibilites :  Effectively manage the restaurant by ensuring the following: • Over See the Implementation of standards as detailed in the departmental standards and procedures manual • Adhere to opening and closing procedures • Adhere to bill paying procedures • Conduct effective shift briefings ensuring all staff are aware of VIPs, special occasions, daily specials, emphasis on upselling certain products, etc • Personally meet and farewell a minimum of 80% of your customers ( also het customer contacts) • Encourage and motivate staff to provide optimum service during all shifts _ Share recommendations and guest comments to Chef to reflect current customer profile  Develop and implement Promotions Calendar for F&B products in restaurant  Manage special event concepts  Anticipate market changes and review operations when necessary  Conduct competitor analysis (regularly or as requested)  Actively pursue cost saving measures  Manage wage and beverage cost  Forecasting  Stock control  Analyze food and beverage statistics through point of sale system  Works with Superior on manpower planning and management needs  Works with Superior in the preparation and management of the Department’s budget  Be responsible in keeping our property safe and secure, to participate in any hotel activity related to Fire Life safet _ Perform any other duties which may be assigned by the management from time to time. _ Update daily log file

Group Restaurant Manager tại Resort CoCobay Đà Nẵng

6/2019 → 11/2019 (5 tháng)

Đà Nẵng

Group Restaurant Manager in Cocobay Đà Nẵng Hotel&Resort. Managed 4 outlets, including: _ Meili Restaurant: Chinese restaurant – 150 paxes a-la-carte _ Tanuky Restaurant: Japanese restaurant – 80 paxes a-la-carte _ Cho Xua Restaurant: buffet restaurant – 800 paxes buffet _ Nhậu Zô Restaurant : 450 paxes a-la-carte

Restaurant Supervisor tại Viking Cruise Ship

11/2017 → 5/2019 (1 năm 5 tháng)

Norway, USA

F&B Supervisor (2 contracts) on Viking International Cruise Ship (the #1 choice of cruiser from 2016-2018)

Restaurant Supervisor tại Le Méridien Saigon

11/2016 → 6/2017 (7 tháng)

Saigon

Restaurant & In-Room-Dining Supervisor in Lemeridien Saigon Hotel

Mong muốn về công việc

Long-term working enviroment

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg