Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 10 đến 20 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Vietnamese Australian Vocational College
Cooking art - Cao đẳng
2014 → 2017
Kĩ năng
sử dụng dao cắt thái cơ bản | |
cầm chảo ra món giơn giản | |
Profiency in MS offices |
Kinh nghiệm làm việc
Executive Chef tại MGallery by Sofitel – Hotel Royal Hoi an
4/2017 → 1/2019 (1 năm 9 tháng)
Hoi An, Quảng Nam, Việt Nam
Pre-opening new wing: Make a plan for recruitment, kitchen manning, kitchen SOP, planning for OS&E and FF&E list. Planning CAPEX / OPEX Make menu engineering, and Banquet menu Train and supervise kitchen and steward staffs Controlling food cost, ordering Making kitchen P&L for Function, breakfast Hotel HACCP champion, lead kitchen staff follow HACCP standards Coordinating with sale and F&B Dept. for event
Executive Chef tại Danang Mikazuki Japanese Resort and Spa
5/2022 → Hiện tại
Đà Nẵng, Việt Nam
Pre-opening the resort with 294 rooms and 48 Villas with 4 main restaurants, The Crescent bar - Rooftop kitchen, The Nami Beach club and Water Park Food Court In charge all of culinary service in the resort, report directly to GM Lead a team of 105 staffs to run well the operation with high volume as event up to 1500pax, and breakfast up to 1200pax
Executive Chef tại Sunrise Premium Resort & Spa Hội An
5/2019 → 10/2019 (5 tháng)
Hoi An, Quảng Nam, Việt Nam
Be in charge of the kitchen’s operation and lead a team of 59 staffs with 6 outlets. With 3 restaurants: Western, Vietnamese and Seafood (Pool House) SOP, Revised and additional Kitchen S.O.P Planning CAPEX / OPEX Make menu engineering, and Banquet menu Train and supervise kitchen and steward staffs Controlling food cost, ordering Making kitchen P&L for Function, breakfast To lead kitchen staff follow HACCP standards Coordinating with sale and F&B Dept. for event