Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Chef Thạch

Chef Thạch

Hồ sơ 5 sao 172 Lượt xem hồ sơ

Nam, 20/12/1980, 43 tuổi

Hoa Xuan, Cam Le, Da Nang

Cập nhật: 28/06/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
Đà Nẵng, Quảng Nam
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Ẩm thực, Bếp

Giới thiệu bản thân

I have been working in the culinary industry for 22 years at many luxury hotels and resorts in Ho Chi Minh City, Da Nang and Hoi An. I have well experiences in preparing ethnic cuisine (Western, Asian and Japanese) and strong knowledge of HACCP manual. As indicated in the enclosed resume, I am highly skilled in inspecting food items, planning and developing menus, handling food purchase specifications, recipes, presentation standards and pricing for all menu items and specials. Moreover, I efficiently develops techniques for food preparation and presentation and effectively establishes menu prices. In addition, I have a demonstrated ability to train line cooks on cooking techniques and utilization of products and able to ensure that inventory is stocked with fresh ingredients, Besides that, I have good pre-opening experience also, as make a plan for recruitment, kitchen manning, kitchen SOP, planning for OS&E and FF&E list etc. As a passionate and driven chef, I am excited about putting my skills to contribute to your hotel.

Trình độ học vấn chuyên môn

Vietnamese Australian Vocational College

Cooking art - Cao đẳng

2014 → 2017

Kĩ năng

sử dụng dao cắt thái cơ bản
cầm chảo ra món giơn giản
Profiency in MS offices

Kinh nghiệm làm việc

Executive Chef tại MGallery by Sofitel – Hotel Royal Hoi an

4/2017 → 1/2019 (1 năm 9 tháng)

Hoi An, Quảng Nam, Việt Nam

Pre-opening new wing: Make a plan for recruitment, kitchen manning, kitchen SOP, planning for OS&E and FF&E list. Planning CAPEX / OPEX Make menu engineering, and Banquet menu Train and supervise kitchen and steward staffs Controlling food cost, ordering Making kitchen P&L for Function, breakfast Hotel HACCP champion, lead kitchen staff follow HACCP standards Coordinating with sale and F&B Dept. for event

Executive Chef tại Danang Mikazuki Japanese Resort and Spa

5/2022 → Hiện tại

Đà Nẵng, Việt Nam

Pre-opening the resort with 294 rooms and 48 Villas with 4 main restaurants, The Crescent bar - Rooftop kitchen, The Nami Beach club and Water Park Food Court In charge all of culinary service in the resort, report directly to GM Lead a team of 105 staffs to run well the operation with high volume as event up to 1500pax, and breakfast up to 1200pax

Executive Chef tại Sunrise Premium Resort & Spa Hội An

5/2019 → 10/2019 (5 tháng)

Hoi An, Quảng Nam, Việt Nam

Be in charge of the kitchen’s operation and lead a team of 59 staffs with 6 outlets. With 3 restaurants: Western, Vietnamese and Seafood (Pool House) SOP, Revised and additional Kitchen S.O.P Planning CAPEX / OPEX Make menu engineering, and Banquet menu Train and supervise kitchen and steward staffs Controlling food cost, ordering Making kitchen P&L for Function, breakfast To lead kitchen staff follow HACCP standards Coordinating with sale and F&B Dept. for event

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

message.svg